Centrumeiland IJburg

Wat bieden wij?   

MaathuisCPO biedt diverse duurzame appartementen met veel buitenruimte aan op Centrumeiland IJburg (kavel 4.04); de wijk wordt autoluw en rainproof. Door de fijne ligging van het complex hebben alle appartementen aan de voorzijde ochtendzon en vanaf 's middags de zon aan de achterzijde. Elk appartement heeft de beschikking over een parkeerplaats en er is een gezamenlijke tuin. 

De grote beslissingen zijn genomen, waardoor je weet waar je instapt maar toch in de uitwerking van je eigen woonruimte nog de volledige vrijheid hebt. De opzet van het gebouw ligt vast, de vergunningsaanvraag wordt voorbereid, we werken samen met een aannemer met veel CPO ervaring in een bouwteam, planning levering kavel in oktober 2021 waarna we starten met bouwen. De oplevering is gepland rond het derde kwartaal van 2022. Het idee is het project in houtbouw uit te voeren.

 Het gebouw   

Voorgevel v4.jpg

Voorgevel gebouw

Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen met een lift. Het komt op kavel 4.04 aan het Srefidensiplein, met aan de voorzijde een groen parkje en vrij zicht. In totaal komen er 8 cascowoningen van verschillende afmetingen en opzet. De plafondhoogte is maar liefst 2,8 m. Er is niveauverschil tussen de voor en achterzijde. In het gebouw, grenzend aan de tuin is voor ieder appartement een eigen berging opgenomen. Op de begane grond en eerste verdieping bevindt zich een bijzonder appartement met vide en extra groot terras, verder hebben alle appartementen een terras aan de voor- en achterzijde. Er zijn 2 appartementen per verdieping, met uitzondering van de bovenste laag, die geheel uit één appartement bestaat. Naast wonen is het ook mogelijk tot 50% van de ruimte te gebruiken voor werken aan huis.

Achtergevel_print_links.jpg

Achtergevel gebouw

Achtergevel_poster_rechts.jpg

Een plattegrond van de tuin; aan de rand van het maaiveld heeft elke woning een eigen parkeerplek. Binnen het gebouw heeft elke woning een eigen berging:. 

Een doorsnede van het gebouw; hierop is duidelijk het niveau verschil tussen de voor- en achterzijde van het gebouw te zien. 

D1 Doorsnede trappenhuis.jpg

 Het gebouw   

 De locatie op Centrumeiland

Locatie Maathuis bovenaf Centrumeiland.j